Dewaele Vastgoeddiensten © 2024

Huis te koop in Stabroek

Je gekozen filters

Wis alle filters
  • 2 Resultaten
  • Sorteren op

Wonen in Stabroek?

Stabroek is een dorp met ongeveer 18.000 inwoners en ligt in de Belgische provincie Antwerpen. De stad ligt ten noorden van Antwerpen en grenst aan Kapellen en het Nederlandse Putte. Op 1 januari 1977 is Stabroek gefuseerd met de gemeente Hoevenen. Na de gemeentelijke herindeling is het inwoneraantal van het dorp langzaam gegroeid. Wil je wonen in een fijn dorp met goede voorzieningen en zoek je daarom een huis te koop Stabroek? Ontdek wat deze gemeente te bieden heeft en laat ons als vastgoedmakelaar je daarbij helpen.

Gansrijden in Stabroek en bekende bezienswaardigheden

Stabroek is voornamelijk bekend vanwege het gansrijden en de geschiedenis hiervan gaat terug naar begin 1900. Deze wedstrijdactiviteit vindt jaarlijks plaats rondom carnaval waarbij het de bedoeling is om een kop van een dode gans af te rukken. Ben je de winnaar in deze wedstrijd, dan ben je een jaar lang 'koning' van Stabroek. De activiteit is er niet alleen voor inwoners van Stabroek, maar ook omliggende dorpen nemen deel aan de wedstrijd.
In Stabroek is zelfs nog gevochten tijdens de Tachtigjarige Oorlog. Op de Kouwensteinsedijk heeft een veldslag plaatsgevonden tussen Spanjaarden en Nederlanders.
Typische bezienswaardigheden in Stabroek zijn bijvoorbeeld Kasteel Ravenhof, maar ook Fort van Stabroek en de Sint-Catherinakerk uit de 17e eeuw. De kerktoren van deze kerk dateert zelfs uit de 15e eeuw.

Mobiliteit en recreatievoorzieningen

Bij een huis te koop Stabroek let je ook op de mobiliteit. Er zijn drie buslijnen actief die je afzetten in Stabroek. Dit zijn buslijnen 770, 775 en 776. Verder is Stabroek goed bereikbaar met de auto via de N111 en de N114. Ook de overige voorzieningen zijn uitstekend geregeld als je op zoek gaat naar een huis te koop Stabroek. Zo heeft het dorp een eigen bibliotheek, is er opvang voor kinderen en is vooral de sport voetbal enorm populair. Een goede reden om een afspraak in te plannen met een makelaar.

Huis te koop Stabroek: laat je bijstaan door een vastgoedmakelaar

Is een huis te koop Stabroek een doel dat je nastreeft, maar wil je niet halsoverkop een beslissing maken? Laat je dan bijstaan door een ervaren makelaar die kennis heeft van de lokale woningmarkt. Wij zijn er om je te ondersteunen in je zoektocht naar een huis te koop Stabroek en doen er alles aan om je naar tevredenheid te helpen.

Ben je op zoek naar een woonst in Stabroek? Dan helpt Dewaele | vastgoed met advies Kapellen je heel graag verder.

Aanbod uit Stabroek in je mailbox?

1. Sla je zoekopdracht op en ontvang als eerste ons nieuw aanbod in je mailbox.
2. Laat ons weten wat je precies zoekt via ons vastgoedkantoor in Kapellen.

Zoekopdracht

Dewaele zoekt voor jou

Een ruim bedrijfspand, een villa in 't groen of een appartement aan zee. Laat ons weten wat je precies zoekt en ontvang als eerste het meest recente (en discrete) aanbod in je mailbox. En dit nog voor het op de vastgoedwebsites wordt gepubliceerd!

Zoekopdracht bewaren Bekijk het aanbod

Wij maken gebruik van cookies om jouw gebruikservaring op onze website zo optimaal mogelijk te maken. Daarnaast wensen wij tracking- en advertentiecookies te gebruiken om jouw websitebezoek persoonlijker te maken. Ben je benieuwd naar deze gepersonaliseerde advertenties? Klik dan op “Akkoord”(met ons privacybeleid). Lees meer

Je browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.