Dewaele Vastgoeddiensten © 2024

Huis te koop in Rijkevorsel

Je gekozen filters

Wis alle filters

Wonen in Rijkevorsel?

In het noorden van de provincie Antwerpen, te midden van het prachtige Kempense landschap, ligt de gemeente Rijkevorsel. Met een inwonertal van ongeveer 11.000 biedt Rijkevorsel een harmonieuze mix van landelijke rust en een gezellige dorpssfeer. Deze gemeente, die bestaat uit de deelgemeenten Rijkevorsel en Sint-Jozef-Rijkevorsel, staat bekend om haar vriendelijke gemeenschap en hoge levenskwaliteit.

De inwoners van Rijkevorsel, ook wel Rijkevorselaars genoemd, wonen in diverse buurten, elk met hun eigen karakter. Of je nu op zoek bent naar een ruime eengezinswoning in een rustige straat, een modern appartement in het centrum of een charmante woning omringd door groen, Rijkevorsel heeft voor elk wat wils. De combinatie van uitstekende voorzieningen en een groene leefomgeving maakt Rijkevorsel aantrekkelijk voor gezinnen, jonge professionals en ouderen.

Rijkevorsel biedt een breed scala aan recreatieve en culturele voorzieningen. De sportievelingen kunnen terecht in het moderne sportcentrum ’t Hofeind, dat diverse faciliteiten biedt voor allerlei sporten. Het natuurgebied de Mosten, met zijn zwemvijver en recreatiezone, is een geliefde bestemming voor zowel ontspanning als actieve recreatie. Voor de culturele liefhebbers organiseert GC ’t Centrum tal van voorstellingen, concerten en tentoonstellingen het hele jaar door.

De gemeente Rijkevorsel kent ook een rijke geschiedenis, die zichtbaar is in de vele historische bezienswaardigheden. De Sint-Willibrorduskerk en de talrijke oude boerderijen en kapelletjes geven de gemeente een bijzondere charme. De talrijke fiets- en wandelroutes door het groene landschap van Rijkevorsel bieden prachtige uitzichten en volop mogelijkheden voor recreatie in de natuur.

Rijkevorsel is uitstekend bereikbaar, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. De nabijheid van de E34 zorgt voor snelle verbindingen naar zowel Antwerpen als Turnhout. Het openbaar vervoer is goed georganiseerd, met regelmatige busdiensten die Rijkevorsel verbinden met de omliggende steden en dorpen.

Ben je overtuigd van al de voordelen van wonen in Rijkevorsel? Bekijk dan zeker en vast ons aanbod huis te koop in Rijkevorsel of appartement te koop in Rijkevorsel. Overtuigd van de streek, maar niet per se van de gemeente? Dan vind je misschien wel jouw droomwoning tussen ons aanbod huis te koop in Brecht, huis te koop in Hoogstraten en huis te koop in Wuustwezel.

Kom gerust langs in ons kantoor in Wuustwezel voor meer vragen of informatie. Dewaele | vastgoed met advies Wuustwezel begeleidt jou bij een succesvolle aankoop.

Aanbod uit Rijkevorsel in je mailbox?

1. Sla je zoekopdracht op en ontvang als eerste ons nieuw aanbod in je mailbox.
2. Laat ons weten wat je precies zoekt via ons vastgoedkantoor in Wuustwezel.

Zoekopdracht

Dewaele zoekt voor jou

Een ruim bedrijfspand, een villa in 't groen of een appartement aan zee. Laat ons weten wat je precies zoekt en ontvang als eerste het meest recente (en discrete) aanbod in je mailbox. En dit nog voor het op de vastgoedwebsites wordt gepubliceerd!

Zoekopdracht bewaren Bekijk het aanbod

Wij maken gebruik van cookies om jouw gebruikservaring op onze website zo optimaal mogelijk te maken. Daarnaast wensen wij tracking- en advertentiecookies te gebruiken om jouw websitebezoek persoonlijker te maken. Ben je benieuwd naar deze gepersonaliseerde advertenties? Klik dan op “Akkoord”(met ons privacybeleid). Lees meer

Je browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.